För leverantörer som vill erbjuda finansiering och öka sin försäljning

Genom att använda externa banker som mellanhand i finansieringen riskerar du att tappa kontroll över affären. Bygg ett eget finansbolag med oss så du kan förkorta säljcykeln och växa bolagets varumärke.

Sälj högre volym

Tack vare vår struktur, där vi kan samarbeta med flera olika banker och finansbolag, så kan vi göra fler affärer hos samma kund än vad många andra finansbolag kan. Vi har inga begränsningar när det gäller volym eller storlek på affär.

 

Förkorta dina säljcykler

Fasta månadskostnader ger dig en tydligare förväntansbild och gör det lättare att fatta beslut, vilket ger en effektivare process med kortare säljcykler.

 

Planera förutsägbara affärer

När du säljer mot en månadskostnad och en bestämd avtalstid vet du i förväg när dina kunders avtal går ut. Då kan du förutsägbart planera för att uppgradera kunden med ny utrustning när avtalstidens slut närmar sig.

 

Låt oss ta dialogen med kunden

Ibland kan det som leverantör vara jobbigt att att prata finansiering med kunden, och kunden vill inte alltid visa sina siffror för dig. Då kliver vi in med vår långa branscherfarenhet och tar dialogen med kunden åt dig, så du kan lägga tiden på att växa verksamheten istället.

Branscher

Vi brukar kunna hitta lösningar oavsett bransch, men de branscher där vi idag har ett stort flöde av affärer ifrån är;

Entreprenad
IT
Kontor & Kontorsinredning
Industri
Skog & Lantbruk
MedTech
Transport

Försäkring

När du hyr eller leasar din utrustning är det viktigt att den har rätt försäkring. Det är hyrestagarens ansvar att objektet är försäkrat under hela avtalstiden. Beroende på ditt objekt så kan vi erbjuda dig antingen en försäkring som vi själva plockat fram eller så kan vi förmedla en försäkring åt dig. Det viktigaste är att du kan känna dig trygg och att utrustningen har rätt försäkring.

Kontaktperson

Hör gärna av dig om du har feedback, frågor eller funderingar